(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Těstoviny s tuňákem a zakysanou smetanou
Potřebné ingredience
balíček těstovin (špagety, vrtulky, široké nudle, atd..)
pórek, kousíček másla, konzerva tuňáka, zakysaná smetana, sůl, citr. šťáva
Postup přípravy
Uvaříme těstoviny. Na kousku másla osmahneme nakrájený pórek a přidáme k němu tuňáka. Potom přidáme zakysanou smetanu, osolíme, přidáme trošku citr. šťávy a chvilku povaříme. Potom přeléváme na těstoviny.
Já ještě nastrouhala nivu a přidala jí k hotovému jídlu a bylo to dobré. Synkovi niva nechutná, tak jí dávám zvlášť.
Já ještě nastrouhala nivu a přidala jí k hotovému jídlu a bylo to dobré. Synkovi niva nechutná, tak jí dávám zvlášť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Raguella
(upraveno)
31. 1. 2023, 14:11
Dobrý den,dnes jsem uvařila k obědu a moc jsme si pochutnali,děkuji za bezva receptík,určitě se k němu budeme moc rádi vracet.





nahlásit

Marselinda
(upraveno)
11. 10. 2010, 3:02
Já se k tomuto receptu také stále vracím. Jsem opravdu ráda, že jsou oblíbené





nahlásit

amam33
(upraveno)
8. 1. 2010, 13:29
Mnam paráááádička



nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
22. 2. 2009, 11:44
Marci, jen aby jste věděla
stále se k vašemu receptu vracím, i dnes k nedělnímu obědu touto zdravou rychlovkou nikdo neopovrhuje, těstoviny s tuňákem a kysankou jsou stále naším favoritem





nahlásit

lucie02
(upraveno)
10. 1. 2009, 13:17















nahlásit

Marselinda
(upraveno)
9. 2. 2008, 10:30
Děkuji moc za pochvaly. Jsem ráda, že vám těstovinky chutnají



nahlásit

kurel
(upraveno)
29. 1. 2008, 20:45
Určitě Vaše těstoviny vyzkouším, já je zatím dělala pouze s tuňákem, takže zkusím přidat tu smetanu a porek. Děti těstoviny milují.

nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
29. 1. 2008, 13:39
Marcelko, dnes nám moc chutnaly těstoviny podle vašeho receptu. Lehká, zdravá a rychle připravená dobrota. Žádná uzenina, tolikrát zastoupená v receptech z těstovin. Díky, budu vařit často.

nahlásit

Marselinda
(upraveno)
28. 3. 2011, 0:35
@
Díky moc a jsem ráda, že chutnají
nahlásit